O podjetju

gabioni ograjeGabion je rastoče podjetje z bogatimi izkušnjami na področju izdelave in montaže visoko kakovostne žične ograje .Poskrbimo za izgradnjo funkcionalne, vzdržljive in hkrati zelo izvirne in spektakularne ograje. 

Gabioni ograje polepšajo stavbe sodobnega oblikovanja, ter tradicionalne pokrajine, ki so razlog, zakaj smo pristali na zdaj že tako priljubljen in zabaven način njene uporabe. Naš cilj je zadovoljstvo kupcev.

Želimo zagotoviti visoko kakovost ograjnih sistemov Gabioni in njihovo montažo po privlačnih in predvsem dostopnih cenah. Odlična kakovost in trajnost, konkurenčne cene in celovito svetovanje in montaža daje našemu podjetju edinstven položaj na trgu. Nenavadna naročila so za nas izziv saj stremimo k popolnosti. Najpomembnejši cilj in merilo našega dela je zadovoljiti stranke z izpolnjevanjem njihovih pričakovanj.

Naša družba je bila ustanovljena z okusom za estetiko in glavna naloga gabioni projekta je, da dobimo na prvi pogled malce "industrijski" vendar z malo domišljije, topel in kar je danes najbolj pomembno - ekološki izdelek.

Realizacija je postala resničnost, rastemo na posameznih projektih, ne glede na vrednost in obseg. Vsakodnevno dosegamo pričakovanja kupcev, ki cenijo popolno izvedbo in postavitev ograje GABIONI - proizvedene v Sloveniji.

Prepričani smo, da tem je v v sodobnem času, uporaba sodobne tehnologije in eko materiala najboljša rešitev.
Strankam ponujamo vzdržljivost, stabilnost, zanesljivost in kakovostne in estetske ograjne sisteme.

Dajemo poseben poudarek na svetovanje .Vedno nudimo brezplačno svetovanje in tehnično podporo. Naše stranke seznanimo s podrobnostmi našega sodelovanja in prisluhnemo njihovim željam v celoti.

 

  gabioni ograjakamena ograjakamnita ograja